زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۳ لیوان |
مرغ ۶ عدد |
پیاز ۴ عدد |
گردو ۱ لیوان |
کشمش پلویی ۱/۲ لیوان |
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی ۲ عدد |
ادویه پلوییبه مقدار لازم |
دارچین و زردچوبهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برنج را خوب شسته وخیلی کم نمک بزنید و به مدت 2 ساعت قبل از پخت خیس کنید . |
مرحله 2 | مرغها را با مقداری آب ،پیاز و دو عدد لیمو عمانی درسته ومقداری زردچوبه ونمک بگذارید بپزند .البته باید یادآور شد که آب مرغ باید زیاد باشد چرا که برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می شود. |
مرحله 3 | پیازها را پوست کنده وخلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید،نیمی از آنها را برای پلو ونیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنیدنصف پیازها را در قابلمهی موراد نظر برای دم کردن پلو بریزید، سپس بعد از پخت مرغها آب آن را جدا کنید و در قابلمه ی پبازها ریخته وبعد ازجوش آمدن برنج را از نمک شسته و در قابلمهی آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشدتا آب آن تمام شود.سپس قبل از اینکه آن را دم کنید مقداری ادویه ی پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید. |
مرحله 4 | بعد از دم کشیدن پلو،با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند.سپس کمی روغن اضافه کنید و دردیس بکشید .بهتر است پلو را در وسط و مرغها را دور تا دور دیس ومواد را بین مرغها قرار دهید. (کشمش و گردو و خلال بادام را با نیمی ازپیازسرخ شده تفت داده وپودر لیمو عمانی روی آن بپاشید) |