زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور گندم ۱ لیوان |
پیاز ۱ عدد |
کشمشبه مقدار لازم |
آب ۳ لیوان |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | بلغور را پاک میکنیم و در مایتابه میریزیم و بدون روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود. |
مرحله 2 | در ظرف دیگری پیاز رنده شده را با مقداری روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود بعد نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم و سپس بلغور گندم طلایی شده را به مواد اضافه میکنیم و خیلی کم با هم تفت می دهیم. |
مرحله 3 | در این مرحله آب را اضافه میکنیم. شعله اجاق گاز را زیاد میکنیم تا غذا بجوش آید سپس شعله را کم می کنیم و در قابلمه را میگذاریم تا به آهستگی آب غذا کشیده شود. |
مرحله 4 | در مرحله آخر کشمش را با کمی روغن تفت می دهیم و هنگام سرو به غذا اضافه می کنیم. |