زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
آب لیمو ۵ قاشق غذا خوری |
نعنا ۱/۲ پیمانه |
سیب ۱ عدد |
چای خشک ۳ قاشق غذا خوری |
آب ۲ پیمانه |
آب سیب ۵ پیمانه |
مرحله 1 | یک جایخی شبکه ای را از آب پر کنید و مقداری از نعناع خرد شده و چند عدد برگ نعناع را در هر یک از شبکههای جایخی بریزید و آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. |
مرحله 2 | در این فاصله چای خشک را در یک قوری بزرگ با 2 پیمانه آب جوش و نیمی از نعنای خردشده دم کنید. |
مرحله 3 | وقتی چای با نعناع خوب دک کشید آن را صاف کرده و بگذارید خنک شود؛ بعد از کمی خنک شدن، آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. |
مرحله 4 | آب سیب سرد و تازه را آب لیموترش تازه مخلوط کنید که رنگ آن تیره نشودسپس آن را با چای نعناعی که خنک شده است، مخلوط کنید. |
مرحله 5 | یخ چای خنک و خوشمزه را در پارچ شیشه ای مناسب بریزید. سیب را با پوست خرد کرده و به همراه یخهای نعناعی که درست کرده بودید، به آن اضافه کنید. |