زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱ پیمانه |
نشاسته گندم ۱ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
آب ۲ پیمانه |
شیر ۴ پیمانه |
گلاب ۱ پیمانه |
کره ۲۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید |
مرحله 2 | نشاسته را با آب سرد کاملا مخلوط کرده |
مرحله 3 | سپس در قابلمه برنج شیر و نشاسته ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم |
مرحله 4 | روی گاز گذاشته و مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد |
مرحله 5 | شکر را اضافه میکنیم باز هم مرتب هم میزنیم |
مرحله 6 | کره را اضافه کرده و شعله گاز را کم میکنیم |
مرحله 7 | گلاب را اضافه میکنیم |
مرحله 8 | در این مرحله مایع غلیظ شده زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته و روی قابلمه دم کنی گذاشته و اجازه میدیم حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه مواد دم بکشه |
مرحله 9 | در این فاصله تا دم کشی مواد ته یک سینی کمی چرب میکنیم |
مرحله 10 | مواد بعد از دم کشی داخل سینی ریخته روی آن صاف میکنیم و پودر پسته می پاشیم |
مرحله 11 | وقتی مواد مون خنک شد سینی را داخل یخچال گذاشته و بعد از سه تا چهار ساعت از یخچال بیرون آورده به شکل لوزی برش میزنیم |
مرحله 12 | در ظرف سرو چیده و تا موقع سرو باز هم در یخچال نگه میداریم |