زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۴ عدد |
بادمجان ۴ عدد |
سیب زمینی ۴ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | بادمجانها را پوست بگیرید، حلقه حلقه کنید و رویش نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود. نیم ساعت بعد بادمجان ها را بشویید |
مرحله 2 | پیاز پوست گرفته را نیز حلقه حلقه و در ته یک قابلمه بچینید و سپس بادمجان ها را روی آن بچینید. |
مرحله 3 | فلفل دلمهای خرد شده را روی بادمجانها بریزید و روی آن نیز گوجه فرنگی حلقه شده بچینید. |
مرحله 4 | لایه آخری را با سیب زمینی پوست گرفته و حلقه شده بچینید. روی آن نمک، فلفل و زردچوبه بریزید و رب گوجه فرنگی و روغن را با نصف لیوان آب اضافه کنید. |
مرحله 5 | بگذارید تا خوب بپزد، آب آن کاملا گرفته شود و به روغن بیافتد |