زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ثعلب ۱ قاشق غذا خوری |
آب ۱/۲ لیوان |
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
گلوکز ۱/۴ قاشق غذا خوری |
گلیسیرین خوراکی ۱/۲ قاشق چای خوری |
رنگ خوراکیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ثعلب را روی آب ریخته و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود |
مرحله 2 | پودر قند و نشاسته ذرت را اضافه کرده و با دور کند همزن برقی هم میزنیم، بعد گلوکز را اضافه میکنیم بعد گلیسیرین خوراکی را اضافه کرده و باقاشق یا دور کند همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود. |
مرحله 3 | این مواد بی رنگ هستند،در این مرحله رنگ دلخواه را اضافه میکنیم و هم میزنیم من چند قطره رنگ صورتی اضافه کردم و دوباره خوب هم می زنیم .حدود ده دقیقه بهش استراحت میدیم |
مرحله 4 | بعد با کمک کاردک مواد را روی قالب گیپور ریخته و کاردک را در جهات،بالا و پایین و چپ و راست کشیده تا تمام مواد در حفره های قالب پرشوند |
مرحله 5 | بعد به مدت 6 تا 8 ساعت در فضای آزاد گذاشته تا خشک شود،اگر عجله داشتید در فر برقی با دمای 100 درجه به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خشک شود،اگر زمان بیشتر شود، گیپور خشک و شکننده میشود.بعد به آرامی از قالب جدا میکنیم. |