زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
بلغور گندم ۱ لیوان |
آب ۱ لیوان |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا بلغور گندم را درون تابه ریخته و کمی تفت میدهیم تا بوی آن ها به مشام برسد،حدود پنج دقیقه طول میکشد |
مرحله 2 | در قابلمه پیاز را خورد کرده و باروغن تفت میدهیم ... رب گوجه را اضافه کرده و تفت میدهیم بعد گوجه رنده شده را ریخته ،شعله را کم کرده حدود ده دقیقه تا بپزد. |
مرحله 3 | بعد نمک و زردچوبه را اضافه میکنیم، آب را اضافه میکنیم به موادمون ، جوش که آمد، بلغور گندم را درون قابلمه میریزیم، هم میزنیم تا آبش کاملا جمع بشه، مثل پلو دمی. |
مرحله 4 | درب قابلمه را بسته حدود بیست تا سی دقیقه میگذاریم دم بکشد، من زیر قابلمه شعله پخش کن هم میزارم،بعد که دم کشید در ظرف سرو کشیده و میل کنید |