زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته گوسفند ۴۵۰ گرم |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۱ حبه |
سس ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن زیتونبه مقدار لازم |
فلفل سیاهبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | توجه داشته باشید یکی از فلفل دلمهایها قرمز و دیگری سبز باشد تا جلوه زیباتری به غذا دهد، فلفل دلمهای را به شکل باریکههای نواری نیم سانتی برش دهید |
مرحله 2 | پیاز را به صورت باریک و حلقه ای برش دهید. سیرها را ریز خرد کنید |
مرحله 3 | گوشت راسته گوسفند را پاک کنید (از فیله گاو هم می توانید استفاده کنید). |
مرحله 4 | گوشت را به نمک و فلفل آغشته کرده، سیر را بر روی سطح گوشت بمالید |
مرحله 5 | ورقه گوشت را بین دو ورقه پلاستیکی قرار دهید. با کمک گوشتکوب، گوشت ها را بکوبید تا ضخامت آنها به نیم سانتیمتر برسد. |
مرحله 6 | اجازه دهید تا حدود 10 دقیقه بر روی سیر بماند تا طعم آن را جذب خود کند. سپس گوشت را به شکل نوارهای 1.5 سانتیمتری برش دهید |
مرحله 7 | در همین حال 2 قاشق سوپ خوری روغن را در یک تابه بزرگ بر روی شعله متوسط گذاشته، حلقههای پیاز را به همراه فلفل دلمهای اضافه کنید و همراه با تفت دادن حدود 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید. |
مرحله 8 | گوجه خردشده را اضافه کنید و یک دقیقه همراه پیاز و فلفل دلمهای سرخ کنید. مخلوط تابه را در کاسه ای جداگانه خالی کرده و گرم نگه دارید |
مرحله 9 | 2 قاشق سوپخوری دیگر روغن را در تابه بر روی شعله متوسط تا زیاد حرارت دهید تا اینکه روغن داغ شود (حواستان باشد دود روغن بلند نشود). |
مرحله 10 | نوارهای گوشت را اضافه کنید و بدون تکان دادن اجازه دهید سطح گوشت قهوه ای رنگ شود اما هنگامی که حداقل یک طرف گوشت قهوهای رنگ شد، شروع کنید به تفت دادن و برای کمتر از یک دقیقه گوشت را سرخ کنید (حالت نیمه پخته). |
مرحله 11 | سبزیجات و سس ورسترشایر را اضافه کنید و 30 ثانیه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید |
مرحله 12 | می توانید این غذا را تنها سرو کنید (که در اینصورت کربوهیدرات آن پایین خواهد بود) یا با برنج همراه با نمک و فلفل میل کنید. |