سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



شیرینی خشک گوش فیل

گوش فیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۲ فنجان
شربت ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۲ قاشق غذا خوری
آردبه مقدار لازم
هلبه مقدار لازم
گوش فیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گوش فیل
روش ساخت
مرحله 1دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.
مرحله 2تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.
مرحله 3زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید.
مرحله 4 می‌توانید وسط لوزی‌ها را نیز جمع کنید یا همین‌طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.
مرحله 5وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره‌های اضافی آن نیز گرفته شود.
مرحله 6می‌توانید خمیر را نیز با قالب‌های ستاره‌ای یا گل شکل دهید.
مرحله 7بعد خنک شدن گوش فیلها میتوانید کمی پودر قند برای زیباتر شدن روی انها الک کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین