زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۴ پیمانه |
نخود ۱ پیمانه |
زیره سیاه ۲ قاشق غذا خوری |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰-۴۰۰ گرم |
پیاز ۴ عدد |
کشمش پلویی ۱ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | نخودروازشب قبل خیس کنید(بهتره برای عطرنخود.گرفتن نفخ نخودکمی زیره توی ی کیسه پارچه ای بریزید وبین نخودهاقراربدید)وآب پز کنید. |
مرحله 2 | برنج راخیس کرده راتوی آبجوش بریزید کمی زردچوبه توی آب بریزید تابرنجها رنگش زردشود وزمانی که نرم شد.صاف کنید وزیره هاراروی برنج بریزیدمخلوط کنید ودم بدهید. |
مرحله 3 | پیازهاراخلالی خردکنید وتوی روغن سرخ کنیدزمانی که سرخ شد نصف آن رابردارید توی صافی بزارید تا روغنش بره وحالت خشک پیداکنه خیلی خشک نباشه. |
مرحله 4 | گوشت چرخ شده راباقی مونده پیازها سرخ کنیدوقتی خوب سرخ شد وآب اضافی آن کشیده شد.ادویه ونمک وفلفل وزردچوبه بزنید.زمان دهیدتاعطرادویه باسرخ شدن بیرون بیاید.بعدرب بزنید. |
مرحله 5 | کشمش روخیس بدید وتوی روغن تفت دهید.نخود آبپز شده روهم کمی تفت بدید.(مواظب باشید که نسوزه) |
مرحله 6 | برنج دم کشیده را توی ظرف سرو بریزید.سپس کنارش نخود و کشمش و پیازسرخ شده وگوشت ها راقراردهید.آماده است نوش جان. |