زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آووکادو ۱ عدد |
پیاز قرمز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
گشنیز ۱ شاخه |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
آب لیمو ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا پوست و هسته آووکادو را جدا کرده و با چنگال، گوشت میوه را له می کنیم. |
مرحله 2 | پیاز و گوجه فرنگی را نگینی بسیار ریز خرد کرده و به آووکادو اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | گشنیز زا با برگ و ساقه ساطوری کرده و به مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 4 | نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را به مواد اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم. |
مرحله 5 | بهتر است حدود ۳۰ دقیقه در یخچال گذاشته و سپس میل کنید. |