زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱/۴ فنجان |
آب لیمو ۱.۵ قاشق سوپ خوری |
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری |
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل ۲-۱ قاشق چای خوری |
آووکادو ۳ عدد |
مرحله 1 | پیاز ریز خرد شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید سپس آب گرم به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | آووکادو را از طول نصف کنید سپس با یک قاشق تخم های آن را در بیاورید. سپس با همان قاشق گوشت آووکادو ها را بتراشید و داخل یک کاسه ی متوسط قرار دهید. |
مرحله 3 | آب لیمو ترش را روی آووکادو ها بریزید و سپس با یک چنگال به آرامی له کنید تا حالت خامه ای پیدا کند اما هنوز بافت درشت داشته باشد. |
مرحله 4 | گوجه فرنگی ها را نصف کنید و تخم آن ها را در بیاورید سپس خرد کنید. |
مرحله 5 | پیاز ها را بعد از 5 تا 10 دقیقه در آب خیساندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید. |
مرحله 6 | گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده (در صورت استفاده) را به آووکادو ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 7 | فوراً سرو کنید یا روی ظرف را با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک را روی گواکومولی فشار دهید بپوشانید و تا 1 روز در یخچال قرار دهید. |