سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



بورانی و پوره گواکومولی (مکزیکی)

گواکومولی (مکزیکی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پیاز ۱/۴ فنجان
آب لیمو ۱.۵ قاشق سوپ خوری
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل ۲-۱ قاشق چای خوری
آووکادو ۳ عدد
گواکومولی (مکزیکی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گواکومولی (مکزیکی)
روش ساخت
مرحله 1پیاز ریز خرد شده را داخل یک کاسه ی کوچک بریزید سپس آب گرم به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2آووکادو را از طول نصف کنید سپس با یک قاشق تخم های آن را در بیاورید. سپس با همان قاشق گوشت آووکادو ها را بتراشید و داخل یک کاسه ی متوسط قرار دهید.
مرحله 3آب لیمو ترش را روی آووکادو ها بریزید و سپس با یک چنگال به آرامی له کنید تا حالت خامه ای پیدا کند اما هنوز بافت درشت داشته باشد.
مرحله 4گوجه فرنگی ها را نصف کنید و تخم آن ها را در بیاورید سپس خرد کنید.
مرحله 5پیاز ها را بعد از 5 تا 10 دقیقه در آب خیساندن برای ملایم شدن طعم، آبکش کنید و به آووکادو اضافه کنید.
مرحله 6گوجه فرنگی خرد شده، گشنیز ریز شده، زیره، نمک و فلفل خرد شده (در صورت استفاده) را به آووکادو ها اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
مرحله 7فوراً سرو کنید یا روی ظرف را با پوشش پلاستیکی به این صورت که پلاستیک را روی گواکومولی فشار دهید بپوشانید و تا 1 روز در یخچال قرار دهید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین