سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



ایتالیایی گنوچی ایتالیایی(نئوکی)

گنوچی ایتالیایی(نئوکی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پوست لیمو ۱ عدد
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۲۸ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
پنیر ریکوتا ۲۵۰ گرم
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی (کنسرو) ۴۵۰ گرم
کره ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان)به مقدار لازم
گنوچی ایتالیایی(نئوکی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گنوچی ایتالیایی(نئوکی)
روش ساخت
مرحله 1کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپوشانید. 3 قاشق سوپخوری آرد به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ با استفاده از انگشتان یا همزن عصاره پوست لیمو را با 3/4 فنجان (95 گرم) آرد و پنیر پارمزان مخلوط کنید. ممکن است پوست لیموترش به هم بچسبد.
مرحله 3حتماً آن را جدا کنید تا به شکلی یکدست مخلوط شود. خیلی مهم است که تا قبل از خوب مخلوط شدن مواد خشک، مواد تر را اضافه نکنید.
مرحله 4حالا وسط مخلوط آرد یک گودی درست کنید و پنیر ریکوتا و تخم مرغ را اضافه کنید. با یک قاشق چوبی یا انگشتان هم بزنید تا خمیر ور بیاید. خمیر بایستی با 20 تا 30 ضربه ی قاشق ور بیاید. مواظب باشید خمیر را بیش از حد ورز ندهید. اگر این کار را بکنید خمیر ممکن است سنگین و سفت شود.
مرحله 5خمیر را روی یک تخته ی به خوبی آردپاشی شده قرار دهید و با استفاده از دست آن را ورز دهید و به شکل یک مربع در بیاورید. اگر خمیر چسبناک بود کمی دیگر آرد اضافه کنید. خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله 6حالا هر قسمت را به آرامی به شکل یک لوله ی 30 سانتی متری به ضخامت 2 سانتی متر در بیاورید. وقتی در حال لوله کردن هستید کمی آرد دیگر به آن بزنید تا به دستتان یا به سطح تخته نچسبد.
مرحله 7با یک چاقو یا کاردک فلزی لوله را به شکل تکه هایی به عرض 2 سانتی متر برش دهید. گنوچی را داخل سینی فر که در آن آرد ریخته اید قرار دهید و سینی را تکان دهید تا آرد کمی روی هر تکه را بپوشاند.
مرحله 8اگر می خواهید خمیر را فریز کنید سینی فر که گنوچی در آن است را 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا گنوچی سفت شود. سپس گنوچی یخ زده را داخل ظرف پلاستیکی یا کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. هر وقت برای پخت گنوچی آماده بودید خمیر را فریزر بیرون بیاورید و طبق مراحل زیر ادامه دهید.
مرحله 9برای پختن گنوچی یخ زده یا در یخچال مانده، یک قابلمه ی بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. گنوچی را در آن بریزید و 2 تا 3 دقیقه تا زمانی که گنوچی روی آب بیاید آن را بپزید.
مرحله 10اگر سس کره و گوجه فرنگی ما را درست می کنید، زمانی که گنوچی در آب می پزد، کره را در یک تابه ی بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. سپس سیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه تا قهوه ای روشن شود تفت دهید. سیر را بیرون بیاورید و دور بریزید.
مرحله 11گنوچی را با یک کفگیر از داخل آب بیرون بیاورید و داخل تابه ی کره بریزید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه بماند تا قهوه ای شود.
مرحله 12سپس گوجه فرنگی های کنسروی را اضافه کنید و 1 دقیقه کاملاً گرم کنید. با خرده های پنیر پارمزان روی گنوچی آن را سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین