سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات گندم بو داده

گندم بو داده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱ نفر
مواد لازم
گندم ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق سوپ خوری
گندم بو داده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گندم بو داده
روش ساخت
مرحله 1گندم را در کاسه‌ای حاوی آب بریزید و بگذارید به مدت حدود ۲ ساعت خیس بخورد.
مرحله 2در سبدی با سوراخ های ریز، آبکشی کنید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود.
مرحله 3گندم‌های خیسانده شده را به کاسه دیگری حاوی شیر منتقل کنید به صورتی که شیر روی گندم‌ها را نیز بپوشاند. مرحله خیساندن در شیر باید ۲۴ ساعت یا یک شبانه روز کامل طول بکشد.
مرحله 4پس از این مدت، گندم‌ها را در سبدی آبکشی کرده و کمی صبر کنید تا شیر اضافی از آن خارج شود. روغن را در تابه‌ای داغ کنید و گندم‌ها را در آن بریزید و مرتب هم بزنید.
مرحله 5در طول این مدت، محلول آب نمک را درست کرده و به گندم‌ها اضافه کنید. بعد از اینکه آب آن تبخیر شد، ظرف را عوض کرده و دوباره در ظرف دیگر آن قدر حرارت دهید تا گندم‌ها حالت پف کرده پیدا کنند. البته مدت زمان لازم برای این منظور همان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین