سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات گلهای شکری

گلهای شکری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۰ نفر
مواد لازم
نشاسته ذرت ۳۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
کرم تارتار ۱/۸ قاشق چای خوری
گلهای شکری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گلهای شکری
روش ساخت
مرحله 1سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن خوب بزنید تا فرم بگیرد .
مرحله 2مخلوط پودر قند و نشاسته را کم کم با قاشق اضافه کنید ‌و همزمان همبزنید تا مایع به دست آمده غلظتش مانند ماست چکیده شود .
مرحله 3اگر مایع کمی شل بود می توانید مقدار کمی مخلوط نشاسته و پودر قند اضافه کنید .
مرحله 4رنگ مورد نظرتون رو به مایع اضافه کرده همبزنید .در قیفهای یکبار مصرف با ماسوره های کوچک ریخته و گلها و برگهای شکری زیبایی روی کاغذ روغنی بزنید و بگذارید خشک شوند و از آنها برای تزیین کیک ،کاپ کیک ،قند و .... استفاده کنید .
مرحله 5به جای کرم تارتار می توانید از آبلیمو استفاده کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین