زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
گلابی ۵ عدد |
پودر ژله ۱ بسته |
آب ۲ لیوان |
مرحله 1 | گلابی یا سیب رو پوست بگیرید ، از زیرش با چاقو یه دایره برش بزنید و دانه های وسط شو دربیارید. |
مرحله 2 | توی یه قابلمه پودر ژله دلخواه بریزید 2 لیوان آب هم بریزید روش و مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا جوش بیاد وقتی جوشید گلابی یا سیب رو بذارید داخلش و شعله رو ملایم کنید و درب قابلمه هم نیمه باز بذارید و هرزگاهی میوه رو داخل ژله بچرخونید که همه طرفش به یک اندازه رنگ بگیره و پخته بشه. |
مرحله 3 | پخت تا زمانیکه آب ژله تبخیر بشه و میوه بپزه و حسابی رنگ بگیره ادامه داره ، در نهایت یه سس خیلی غلیظ از اون ژله میمونه که میتونید برای تزیین استفاده کنید. |
مرحله 4 | میوه رو از قابلمه دربیارید و بذارید یکساعت یخچال تا خنک بشه بعد هم کنار بستنی یا به همراه تارت یا .... سرو کنید یا به صورت داغ کنار بستنی سرو کنید. |
مرحله 5 | این گلابی ژله ای به مراتب خوشمزه تر از کمپوت گلابی هست و حتما عاشقش میشید به خصوص که میتونید رنگ وارنگ درست کنید و دیگران رو سورپرایز کنید. |
مرحله 6 | امیدوارم درست کنید و از طعم عالی و ظاهر زیباش لذت ببرید. با من همراه باشید تا در پست های بعدی دو آموزش دیگه به همراه گلابی ژله ای براتون بذارم. |
مرحله 7 | من از ژله انار استفاده کردم که طعم گلابی رو جالب کرده بود، از هر رنگ و طعم ژله ای که دوست دارید استفاده کنید. |