زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۰ نفر |
مواد لازم |
---|
یخبه مقدار لازم |
گل محمدیبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | گل برگ هارا جدا کنید |
مرحله 2 | گل برگ هارا درون قابلمه بریزید و یک کاسه فلزی در مرکز قابلمه قرار دهید |
مرحله 3 | آب را درون قابلمه بریزید طوری که روی گلبرگ هارا بگیرد |
مرحله 4 | درب قابلمه را برعکس میگذاریم شعله را زیاد میکنید تا آب بجوش بیاید |
مرحله 5 | بعد از اینکه آب بجوش آمد شعله را کم میکنیم و چند تکه یخ روی درب قابلمه میگذاریم تا گلاب به راحتی وارد کاسه شود |
مرحله 6 | بعد از ذوب شدن یخ مجددا یخ میگذاریم و این روند را تا پایان گلاب گیری ادامه میدهیم |
مرحله 7 | بعد از گذشت 20 یا 30 دقیقه شعله را خاموش میکنیم و رنگ گل محمدی ها سفید میشود درب قابلمه را با احتیاط برمیداریم و کاسه را از مرکز قابلمه بیرون می آوریم |
مرحله 8 | صبر میکنیم تا کاسه سرد شود سپس گلاب را در ظرف مورد نظر خالی میکنیم |