سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات گلاب جامون

گلاب جامون
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۲ پنس
نمک ۱ پنس
روغن مایع ۱ قاشق چای خوری
آرد ۱/۴ فنجان
شیر خشک ۱ فنجان
خلال پستهبه مقدار لازم
هل ۴ عدد
شکر ۱.۵ فنجان
آب ۲ فنجان
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق چای خوری
گلاب جامون
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گلاب جامون
روش ساخت
مرحله 1مواد شهد به جز گلاب را در یک قابلمه مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم و به آرامی هم می زنیم تا به جوش آید پسته و بادام را اضافه میکنیم و میزاریم تا به صورت شهد در بیایداز روی حرارت بر میداریم و گلاب رو اضافه میکنیم و شهد رو کنار می گذاریم
مرحله 2طرز تهیه خمیر گلاب جامون:شیر خشک آرد بکینگ پودر و ماست را در کاسه ای مخلوط می کنیم اگر خمیر زیاد خشک به نظر می رسید کمی ماست اضافه می کنیم (خمیر را زیاد هم نزنید فقط به اندازه ای که مواد مخلوط شوند و از آنها توپ های کوچک درست کرد اگر زیاد هم بزنید گلاب جامون پف نمی کند و شهد را جذب نمی کند)
مرحله 3از خمیر تهیه شده گلوله های کوچک به اندازه فندق درست کنید(گلوله ها بعد از سرخ شدن و جذب شهد تقریباً دو برابر می شوند پس گلوله ها را زیاد بزرگ نکنید)گلوله ها باید صاف باشند اگر کمی ترک خورد به مواد ماست اضافه کنید
مرحله 4در ماهی تابه ای گود روغن ریخته و می زاریم کمی داغ شود (روغن زیادی در ماهی تابه بریزید به طوری که گولوله ها موقعه سرخ کردن در روغن غرق شوند)وقتی روغن کمی داغ شد حرارت را پایین بیارید و گلوله ها را در روغن سرخ کنید.
مرحله 5وقتی گلاب جامون ها آماده شدند آنها را مستقیماً داخل شهد بندازید و بگذارید 2 ساعت در شهد بمونه بعد از این که گلاب جامون ها به خود شهد گرفتند آماده سرو هستند و تا چند روز می توانید در یخچال نگهداری کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین