زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳۰ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۱ عدد |
ماست ۱ فنجان |
روغن مایع ۱ فنجان |
پودر قند ۱ فنجان |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری |
آردبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا همه مواد بجز آرد رو خوب هم زده تا یکدست بشه. |
مرحله 2 | سپس آرد رو کم کم اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست بیاد که بدست نمیچسبه. این میزان خیلی مهمه اگر بیش از اندازه آرد بزنید خمیر سنگین و شیرینی خشک میشه. |
مرحله 3 | خمیر را نیم ساعت استراحت بدین سپس با وردنه باز کنید. زیاد شیرینی ضخیم نشه وسطش خام میمونه! |
مرحله 4 | نوارهای بازیکی به عرض دو سانت ببرید نوار رو مارپیچ کنید و به شکل گل رز رول کنید. انتهای رول رو کامل محکم کنید که توی روغن از هم نپاشه. |
مرحله 5 | حالا گلها رو در روغن زیاد با حرارت ملایم سرخ کنید تا وسط شیرینی پخته بشه.شیرینی گل را در ظرف پچیده و با پودر پسته و پودر قند تزیین کنید. |