زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۵ پیمانه |
سبزی ۱ پیمانه |
تن ماهی ۲ قوطی |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا برنج رو ۲تا۳ساعت قبل میشورییم وخیس میکنیم.تن ماهی رو هم ۲۰دقیقه جوش میدیم |
مرحله 2 | برنج روآبکش کرده نه زیاد نرم باشه ونه زیاد خشک.ته دیگ مورد نظر رو کف قابلمه چرب شده میزاریم |
مرحله 3 | برنج رو یه لایه میریزیم داخل قابلمه و کمی از گشنیز وکمی تن ماهی میریزیم روبرنج. رو تن ماهی مقداری نمک وفلفل میپاشیم.ولایه لایه ادامه میدیم تامواد تموم شه. |
مرحله 4 | برنج رو دم میزاریم ۵تا۱۰دقیقه اول باشعله ملایم میزاریم رو گاز تازمانی که بخار برنج بلندشد روش روغن میریزیم وشعله رو کم میکنیم تا برنج دم بیاد. |
مرحله 5 | بعداز دم کشیدن برنج غذا آماده سرو کردنه. |