زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
گلاب ۱/۴ پیمانه |
شکر ۱/۲ پیمانه |
گلوکز ۱/۴ پیمانه |
پسته ۵۰ گرم |
آردبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا شکرو گلاب رو داخل ظرف نچسبی میریزیم وروی حرارت میزاریم |
مرحله 2 | وقتی بجوش اومد گلوکز رو اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه اجازه میدیم تابجوشه |
مرحله 3 | زمانی که شهد حالت چسبندگی پیدا کرد آماده است |
مرحله 4 | سفیده تخم مرغ رو باهمزن میزنیم تافرم بگیرد کمی از شربت به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم سپس همه سفیده رو به شربت اضافه میکنیم وهم میزنیم با دورتند همزن تا فرم بگیرد وسفت بشه درآخر پسته یا گردو رااضافه کنید |
مرحله 5 | ده دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه سپس کف ظرفی آرد میریزیم و از مواد باقاشق روی آردمیریزیم و به هر طور که دوس داریم شکل بهش میدیم وچندساعت تویخچال میزاریم وبعد نوش جان کنید البته خانواده من اجازه به ندادن به یک ساعت بیشتربرسه از بس خوشمزس |