زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
نمک دریاییبه مقدار لازم |
گردو ۲ فنجان |
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد |
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری |
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری |
قهوه ۲ قاشق سوپ خوری |
شکر ۲/۳ فنجان |
مرحله 1 | فر را از قبل با دمای 325 درجه فارنهایت (162 درجه سانتی گراد داغ کنید. یک سینی فر را با فویل بپوشانید و روی فویل اسپری روغن اسپری کنید. |
مرحله 2 | در یک کاسه، شکر، قهوه آسیاب شده، دارچین و نمک را ترکیب کنید. |
مرحله 3 | در یک کاسه ی دیگر سفیده ی تخم مرغ را آنقدر بزنید تا کف کند. سپس گردو ها را سفیده ی تخم مرغ بغلتانید و بعد گردهای آغشته به تخم مرغ را داخل مخلوط شکر و قهوه بریزید و هم بزنید تا همه ی گردو هم به مواد آغشته شوند. به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کنید. |
مرحله 4 | 5 دقیقه بپزید. هم بزنید. 5 دقیقه دیگر بپزید. گردوها وقتی کاملاً می پزند باید خشک شوند (دیگر رطوبت سفیده تخم مرغ را نداشته باشند). روی آن نمک دریایی بپاشید. بگذارید سرد شود و تا زمانی که می خواهید استفاده کنید در یک ظرف محفوظ از هوا نگهداری کنید. |