سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



تنقلات گرانولا

گرانولا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
جو پرک ۲ لیوان
روغن ۲ قاشق غذا خوری
عسل ۱/۲ لیوان
مغز آجیل ۱/۲ لیوان
گرانولا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گرانولا
روش ساخت
مرحله 1ابتدا عسل را روی بخار کتری گذاشته تا حالت روان پیدا کند .
مرحله 2تمام مواد را با عسل خوب مخلوط کنید .
مرحله 3کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را کف سینی پخش کنید و داخل فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه قرار بدهد .
مرحله 4تقریبا بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه گرانولا آماده است . در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند .
مرحله 5وقتی گرانولا سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواه به آن اضافه کنید و تا یک ماه در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین