زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
جو پرک ۲ لیوان |
روغن ۲ قاشق غذا خوری |
عسل ۱/۲ لیوان |
مغز آجیل ۱/۲ لیوان |
مرحله 1 | ابتدا عسل را روی بخار کتری گذاشته تا حالت روان پیدا کند . |
مرحله 2 | تمام مواد را با عسل خوب مخلوط کنید . |
مرحله 3 | کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را کف سینی پخش کنید و داخل فر با درجه حرارت ۱۶۰ درجه قرار بدهد . |
مرحله 4 | تقریبا بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه گرانولا آماده است . در این زمان می توانید گرانولا را زیر و رو کنید تا حالت سوختگی پیدا نکند . |
مرحله 5 | وقتی گرانولا سرد شد می توانید میوه های خشک دلخواه به آن اضافه کنید و تا یک ماه در ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید . |