سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن گراتین ژامبون و سیب زمینی

گراتین ژامبون و سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم
ژامبون ۱۵۰ گرم
خامه‏ ۱ پیمانه
شیر ۱/۳ پیمانه
جوز هندیبه مقدار لازم
کرهبه مقدار لازم
گراتین ژامبون و سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گراتین ژامبون و سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی‌ها را پوست بکنید. 2 برابر سیب‎زمینی‎‌ها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیب‎زمینی‎‌ها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیب‎زمینی‎‌ها نرم شدند؛ آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند
مرحله 2درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبون‎‌های خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوه‎ای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبون‎‌ها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبون‌ها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند
مرحله 3ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید
مرحله 4خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید
مرحله 5سیب‎زمینی‎‌ها را حلقه حلقه کنید
مرحله 6⅓ سیب زمینی‎‌ها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید.
مرحله 7⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیب‎زمینی‎‌ها و ژامبون‎‌ها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید
مرحله 8یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کره‎ای روی خامه باشد
مرحله 9فر را تا 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین