زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱۲۵۰ گرم |
ژامبون ۱۵۰ گرم |
خامه ۱ پیمانه |
شیر ۱/۳ پیمانه |
جوز هندیبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینیها را پوست بکنید. 2 برابر سیبزمینیها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیبزمینیها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیبزمینیها نرم شدند؛ آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند |
مرحله 2 | درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبونهای خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوهای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبونها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبونها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند |
مرحله 3 | ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید |
مرحله 4 | خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید |
مرحله 5 | سیبزمینیها را حلقه حلقه کنید |
مرحله 6 | ⅓ سیب زمینیها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید. |
مرحله 7 | ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیبزمینیها و ژامبونها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید |
مرحله 8 | یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کرهای روی خامه باشد |
مرحله 9 | فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است |