سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن گراتن کدو و اسفناج

گراتن کدو و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
کدو سبز ۹۰۰ گرم
اسفناج ۴۵۰ گرم
ژامبون ۱۰۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
برگ جعفری ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
گراتن کدو و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گراتن کدو و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1ژامبون‌ها را باریک خرد کنید
مرحله 2جعفری‌ و سیر را خرد کنید
مرحله 3کدوها را رنده کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و داخل یک صافی قرار دهید و زیر صافی یک کاسه قرار دهید تا آب اضافی کدو داخل آن بریزد
مرحله 4پس از نیم ساعت کدوها را روی یک دستمال حوله‌ای قرار دهید تا تمام رطوبت آنها جذب شود
مرحله 5در این فاصله اسفناج ها را خرد کنید و آنها را نیز بر روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا رطوبت آنها نیز جذب دستمال شود
مرحله 6یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کنید و روغن زیتون را در آن بریزید سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید و پس از مدتی ژامبون‌ها را کمی در آن سرخ کنید
مرحله 7وقتی پیاز در حال سرخ شدن است سیر، جعفری و نمک را در غذاساز با هم مخلوط کنید
مرحله 8فر را تا دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید
مرحله 9در یک کاسه بزرگ کدوی رنده شده که آب آن گرفته شده و اسفناج را به مواد داخل غذاساز اضافه کرده و یک یا 2 پالس می‌زنیم تا کاملا مخلوط یک‌دست شود. ژامبون و پیاز رنده شده و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کنید
مرحله 10تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با 1 قاشق چوبی آنها را مخلوط کنید
مرحله 11کف و بدنه یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب کنید و مخلوطی که آماده کرده‌اید را در آن بریزید و روی آن را با بقیه پنیر پارمزان بپوشانید و روی آن کمی روغن زیتون بریزید
مرحله 12غذا را به مدت 40 الی 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی‌گراد بپزید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین