زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
کدو سبز ۹۰۰ گرم |
اسفناج ۴۵۰ گرم |
ژامبون ۱۰۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
برگ جعفری ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ژامبونها را باریک خرد کنید |
مرحله 2 | جعفری و سیر را خرد کنید |
مرحله 3 | کدوها را رنده کنید و روی آنها مقداری نمک بپاشید و داخل یک صافی قرار دهید و زیر صافی یک کاسه قرار دهید تا آب اضافی کدو داخل آن بریزد |
مرحله 4 | پس از نیم ساعت کدوها را روی یک دستمال حولهای قرار دهید تا تمام رطوبت آنها جذب شود |
مرحله 5 | در این فاصله اسفناج ها را خرد کنید و آنها را نیز بر روی دستمال حولهای قرار دهید تا رطوبت آنها نیز جذب دستمال شود |
مرحله 6 | یک تابه بزرگ را روی حرارت ملایم گرم کنید و روغن زیتون را در آن بریزید سپس پیاز خرد شده را در آن تفت دهید و پس از مدتی ژامبونها را کمی در آن سرخ کنید |
مرحله 7 | وقتی پیاز در حال سرخ شدن است سیر، جعفری و نمک را در غذاساز با هم مخلوط کنید |
مرحله 8 | فر را تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید |
مرحله 9 | در یک کاسه بزرگ کدوی رنده شده که آب آن گرفته شده و اسفناج را به مواد داخل غذاساز اضافه کرده و یک یا 2 پالس میزنیم تا کاملا مخلوط یکدست شود. ژامبون و پیاز رنده شده و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کنید |
مرحله 10 | تخم مرغها را در آن بشکنید و به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با 1 قاشق چوبی آنها را مخلوط کنید |
مرحله 11 | کف و بدنه یک ظرف نسوز مناسب فر را چرب کنید و مخلوطی که آماده کردهاید را در آن بریزید و روی آن را با بقیه پنیر پارمزان بپوشانید و روی آن کمی روغن زیتون بریزید |
مرحله 12 | غذا را به مدت 40 الی 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید |