زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱۵۰ گرم |
ماکارونی ۱ بسته |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
پیاز ۱ عدد |
قارچ ۶ عدد |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
سس سفیدبه مقدار لازم |
سس بشامل0 |
آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری |
شیر ۲ پیمانه |
کره ۵۰ گرم |
مرحله 1 | پاستا رو پخته وآبکش میکنیم توجه کنید پاستا باید چند دقیقه دیرتر آبکش کنید(نسبت به وقتی که دم میزارید)آبکش که کردید آب سرد روش بریزید وکنار بزارید |
مرحله 2 | قارچ رو اسلایس کنید وبا کمی روغن تفت بدید تا آبش کشیده شه اواخر پخت یک قاشق آب لیمو بزنید تا سیاه نشه تفت که داده شد با قاشق خالی کنید تو ظرف دیگه |
مرحله 3 | فلفل دلمه ای رو نگینی خرد کنید وتو همون ماهی تابه تفت بدید ،تفت که دادید اونم خالی کنید |
مرحله 4 | پیاز رو ریز خردکرده وتو همون ماهی تابه تفت دهید و سینه مرغ یا گوشت چرخ کردتون رو اضافه کنیدوسرخش کنید( اگر گوشت چرخ شده اضافه کردید وقتی سرخ شد یک استکان آب بریزید ودرشو بزارید تا بپزه وبوی خامی گوشت گرفته شه ) چند دقیقه آخر نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی آویشن میزنیم وبا هم تفت بدید ویک قاشق رب گوجه فرنگی هم بزنید چند ثانیه هم بزنید تا رب با گوشت قاطی شه وگاز رو خاموش کنید. |
مرحله 5 | برای سس سفید آرد رو کمی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه تغییر رنگ نده .بعد کره رو اضافه میکنیم تا آب بشه .شیر رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.فر رو روشن میکنیم با دمای۱۸۰ درجه ظرفتون رو کمی چرب کنید.چند ورق سیب زمینی کفش بچینید ضخامتش زیاد نباشه تا خوب پخته شن |
مرحله 6 | پاستا رو سیب زمینی میریزیم؛بعد گوشت ؛ قارچ؛فلفل دلمه ای بعدا سس سفید میریزیم ورو سس سفید پنیر پیتزا باید دو مرتبه این کار تکرار شه آخر ردیف دوباره سس وروش پنیر پیتزا ومیزاریم تو فر تا روش برشته شه .اگه دیدید زیرش داره برشته میشه وروش هنوز طلای نشده گریل رو چند دقیقه روشن کنید تا روی پنیر طلای شه. |