سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن گراتن سیب زمینی

گراتن سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۳ پیمانه
تره‌ فرنگی ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۴ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر گرویر ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
گراتن سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گراتن سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به قطر 3 میلی‌متر ورقه کنید
مرحله 2فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد را با 1.5 قاشق غذاخوری کره چرب نمایید
مرحله 3⅓ از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در کف ظرف بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس با نیمی از پیازهای اسلایس شده و ½ پیمانه از پنیر رنده شده لایه‌ای ایجادکنید.
مرحله 4اگر از پیازچه استفاده می‌کنید نیمی از پیازچه و جعفری را اضافه نمایید. مقدار کمی پارمزان روی آنها بپاشید. دوباره با ⅓ از سیب زمینی‌ها لایه‌ای ایجاد کنید و روی آنها نمک و ففل بپاشید
مرحله 5سپس بقیه پیازهای اسلایس شده، ½ پیمانه پنیر رنده شده، بقیه جعفری و پیازچه و کمی پنیر پارمزان را اضافه نمایید
مرحله 6روی آنها را با باقی‌مانده سیب زمینی‌های اسلایس شده بپوشانید. خامه را اضافه نموده و 1.5 قاشق غذاخوری از کره را نقطه نقطه روی سیب زمینی‌ها قرار دهید
مرحله 7روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید و غذا را به مدت 1 ساعت بپزید. در این مرحله سیب‌زمینی ها نسبتا نرم شده‌اند اما کاملا پخته نیستند
مرحله 8پس از گذشت 1 ساعت ظرف را بیرون آورده و بقیه پنیر پارمزان و پنیر گرویدر رنده‌شده را روی غذا بپاشید
مرحله 9دوباره ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید تا به مدت 30 الی 40 دقیقه دیگر بپزد. زمانی پخت غذا به اتمام می‌رسد که سیب زمینی‌ها بدون اینکه له شوند نرم شده باشند و مخلوط شیر و خامه جذب غذا شده باشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین