زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
خامه ۳ پیمانه |
تره فرنگی ۱ عدد |
کره ۳ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی ۴ عدد |
جعفری ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پنیر گرویر ۲۵۰ گرم |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | سیب زمینیها را پوست کنده و به قطر 3 میلیمتر ورقه کنید |
مرحله 2 | فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد را با 1.5 قاشق غذاخوری کره چرب نمایید |
مرحله 3 | ⅓ از سیب زمینیهای ورقهشده را در کف ظرف بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس با نیمی از پیازهای اسلایس شده و ½ پیمانه از پنیر رنده شده لایهای ایجادکنید. |
مرحله 4 | اگر از پیازچه استفاده میکنید نیمی از پیازچه و جعفری را اضافه نمایید. مقدار کمی پارمزان روی آنها بپاشید. دوباره با ⅓ از سیب زمینیها لایهای ایجاد کنید و روی آنها نمک و ففل بپاشید |
مرحله 5 | سپس بقیه پیازهای اسلایس شده، ½ پیمانه پنیر رنده شده، بقیه جعفری و پیازچه و کمی پنیر پارمزان را اضافه نمایید |
مرحله 6 | روی آنها را با باقیمانده سیب زمینیهای اسلایس شده بپوشانید. خامه را اضافه نموده و 1.5 قاشق غذاخوری از کره را نقطه نقطه روی سیب زمینیها قرار دهید |
مرحله 7 | روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید و غذا را به مدت 1 ساعت بپزید. در این مرحله سیبزمینی ها نسبتا نرم شدهاند اما کاملا پخته نیستند |
مرحله 8 | پس از گذشت 1 ساعت ظرف را بیرون آورده و بقیه پنیر پارمزان و پنیر گرویدر رندهشده را روی غذا بپاشید |
مرحله 9 | دوباره ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید تا به مدت 30 الی 40 دقیقه دیگر بپزد. زمانی پخت غذا به اتمام میرسد که سیب زمینیها بدون اینکه له شوند نرم شده باشند و مخلوط شیر و خامه جذب غذا شده باشد. |