سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن گراتن سیب زمینی

گراتن سیب زمینی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
خامه‏ ۳ پیمانه
تره‌ فرنگی ۱ عدد
کره ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی ۴ عدد
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پنیر گرویر ۲۵۰ گرم
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۲ پیمانه
گراتن سیب زمینی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گراتن سیب زمینی
روش ساخت
مرحله 1سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به قطر 3 میلی‌متر ورقه کنید
مرحله 2فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر و متناسب با اندازه مواد را با 1.5 قاشق غذاخوری کره چرب نمایید
مرحله 3⅓ از سیب زمینی‌های ورقه‌شده را در کف ظرف بچینید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. سپس با نیمی از پیازهای اسلایس شده و ½ پیمانه از پنیر رنده شده لایه‌ای ایجادکنید.
مرحله 4اگر از پیازچه استفاده می‌کنید نیمی از پیازچه و جعفری را اضافه نمایید. مقدار کمی پارمزان روی آنها بپاشید. دوباره با ⅓ از سیب زمینی‌ها لایه‌ای ایجاد کنید و روی آنها نمک و ففل بپاشید
مرحله 5سپس بقیه پیازهای اسلایس شده، ½ پیمانه پنیر رنده شده، بقیه جعفری و پیازچه و کمی پنیر پارمزان را اضافه نمایید
مرحله 6روی آنها را با باقی‌مانده سیب زمینی‌های اسلایس شده بپوشانید. خامه را اضافه نموده و 1.5 قاشق غذاخوری از کره را نقطه نقطه روی سیب زمینی‌ها قرار دهید
مرحله 7روی ظرف را با فویل آلمینیومی بپوشانید و غذا را به مدت 1 ساعت بپزید. در این مرحله سیب‌زمینی ها نسبتا نرم شده‌اند اما کاملا پخته نیستند
مرحله 8پس از گذشت 1 ساعت ظرف را بیرون آورده و بقیه پنیر پارمزان و پنیر گرویدر رنده‌شده را روی غذا بپاشید
مرحله 9دوباره ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید تا به مدت 30 الی 40 دقیقه دیگر بپزد. زمانی پخت غذا به اتمام می‌رسد که سیب زمینی‌ها بدون اینکه له شوند نرم شده باشند و مخلوط شیر و خامه جذب غذا شده باشد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین