سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



پای وگراتن گراتن سیب زمینی و اسفناج

گراتن سیب زمینی و اسفناج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۳۵۰ گرم
اسفناج ۳۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پنیر گودا ۲- ۳ ورق
سس سفیدبه مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
گراتن سیب زمینی و اسفناج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گراتن سیب زمینی و اسفناج
روش ساخت
مرحله 1طرز تهیه سس سفید: آرد رو در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم تفت میدیم تا کمی رنگش برگرده، کره رو اضافه کرده و هم می زنیم، شیر، نمک، فلفل و پودر آویشن هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظلتش مثل فرنی بشه، بعد میذاریم تا خنک شه.
مرحله 2طرز تهیه گراتن: اسفناج رو پس از شستن داخل قابلمه ریخته رو شعله ملایم میذاریم درشو می بندیم تا بپزه، آب اضافه نمی کنیم، اسفناج خودش آب پس میده. بعد از این که پخت کمی با چنگال لهش می کنیم.
مرحله 3یه روش اینه که سیب زمینی هارو بپزیم بعد ورقه کنیم (اکثرا این کارو می کنن)، روش دیگه که خودم انجام دادم اینه که سیب زمینی هارو اول ورقه کردم بعد با زردچوبه و خیلی کم نمک و روغن تفت دادم تا کمی خامیش گرفته شد.
مرحله 4یه ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم، سیب زمینی های ورقه و تفت داده شده رو کف ظرف می چینیم، یه لایه سس سفید می ریزیم و بعد پنیر پیتزا و لایه بعدی اسفناج و دوباره پنیر پیتزا، این کارو ادامه میدیم تا ظرف پر شه، در آخر سس سفید و پنیر پیتزا می ریزیم، پنیر گودا رو نگینی خرد کرده و روی مواد پخش می کنیم. داخل فر با درجه حرارت 185°c به مدت 30min قرار میدیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین