زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۶ عدد |
کره ۱/۴ فنجان |
پیاز ۱ عدد |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
پنیر چدار ۲ فنجان |
خرده نان ۱/۴ فنجان |
پاپریکابه مقدار لازم |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) داغ کنید. |
مرحله 2 | پوست سیب زمینی ها را بسابید اما پوست نکنید. به شکل تکه های نیم سانتی متری برش دهید تا حدوداً 4 فنجان شوند. |
مرحله 3 | کره را در یک قابلمه روی شعله ی متوسط آب کنید. پیاز را به مدت 2 دقیقه در کره تفت دهید و گاهی هم بزنید تا ترد شود. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید. تا موقعی که به غل زدن بیفتد بپزید و هم بزنید. از روی شعله بردارید. |
مرحله 4 | شیر و 1 و نیم فنجان پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید و مدام هم بزنید. به مدت 1 دقیقه بگذارید جوش بخورد و هم بزنید. |
مرحله 5 | سیب زمینی ها را در یک ظرف نان پزی 1 و نیم لیتری قرار دهید. سس پنیر را روی آن بریزید. |
مرحله 6 | به مدت 1 ساعت با در باز در فر بپزید. پنیر باقیمانده را با خرده نان ها مخلوط کنید و روی سیب زمینی بریزید. روی آن پاپریکا بپاشید. به مدت 15 تا 20 دقیقه ی دیگر با در باز در فر بپزید تا روی آن قهوه ای و پفکی شود. |