زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا سبز ۱۵۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
قارچ ۳۰۰ گرم |
کره ۴ قاشق چای خوری |
گل کلم ۱۰۰ گرم |
کدو سبز ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
سس سفید ۲ پیمانه |
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱۵۰ گرم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱۰۰ گرم |
مرحله 1 | فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، لوبیا سبز را پس از آن که بندهای آن را بیرون کشیدیم به حالت مورب به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم. |
مرحله 2 | پس از شستن، آبپز نموده، سپس در صافی ریخته تا آب آن خارج شود. |
مرحله 3 | هویج را پس از پوست گرفتن چهار قاچ کرده به اندازه لوبیا سبز برش داده آبپز میکنیم. |
مرحله 4 | سپس قارچ را خرد کرده در مقداری کره تفت میدهیم. |
مرحله 5 | گل کلم را نیز تکهتکه کرده در مقداری آب میجوشانیم. |
مرحله 6 | کدو را نیز به اندازه هویج برش داده در کمی کره تفت میدهیم. |
مرحله 7 | تمام سبزیجات را با هم مخلوط کرده، کمی نمک و فلفل روی آنها میپاشیم. |
مرحله 8 | رب گوجهفرنگی را در روغن مایع تفت داده، به سبزیجات اضافه میکنیم. |
مرحله 9 | ته ظرف مناسب کمی سس سفید ریخته، مواد سبزیجات را روی آن میریزیم، بقیه سس سفید را روی سبزیجات اضافه میکنیم. |
مرحله 10 | پنیر پارمسان و پنیر موزارلا را رنده کرده روی آن میپاشیم ظرف گراتن در پنجره وسط فر به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار میدهیم تا روی مواد طلایی شود. |