سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی گداخته

گداخته
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
مغز بادام ۲۰۰ گرم
مغز پسته ۲۰۰ گرم
مغز فندق ۲۰۰ گرم
مغز گردو ۲۰۰ گرم
کنجد ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
خرما ۲۰۰ گرم
پودر نخودچی ۱۰۰ گرم
پودر سنجد ۱۰۰ گرم
شیره خرما ۴۰۰ گرم
نبات ۲۰۰ گرم
زعفران ۱ قاشق چای خوری
آببه مقدار لازم
گداخته
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گداخته
روش ساخت
مرحله 1همه ی مغزهای خشکبار و کنجد و نخودچی را با همدیگر پودر کرده و نگه می داریم.
مرحله 2هسته ی خرما را خارج کرده و هر دو نوع خرما را در حدود 1 تا 2 لیوان آب می پزیم.
مرحله 3خرماهای پخته شده را چرخ کرده و همراه با مغزهای خشکبار پودر شده و پودر کنجد و پودر نخودچی(که یک جا با هم پودر شده اند،) و پودر سنجد و پودر نارگیل با 4 لیوان آب ، روی حرارت می گذاریم.
مرحله 4نبات و شیره ی خرما را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم آن قدر هم می زنیم تا مودا قوام بیاید و غلیظ شود.
مرحله 5بعد از حدود 1 ساعت که مواد روی حرارت هم زده شده، دسر آماده شده است. پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، زعفران رادرنصف فنجان آب حل کرده و داخل مواد می ریزیم.
مرحله 6وقتی اجاق رو خاموش کرده، مواد را در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا خنک شود. به سلیقه تزئین میکنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین