زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مغز بادام ۲۰۰ گرم |
مغز پسته ۲۰۰ گرم |
مغز فندق ۲۰۰ گرم |
مغز گردو ۲۰۰ گرم |
کنجد ۱۰۰ گرم |
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم |
خرما ۲۰۰ گرم |
خرما ۲۰۰ گرم |
پودر نخودچی ۱۰۰ گرم |
پودر سنجد ۱۰۰ گرم |
شیره خرما ۴۰۰ گرم |
نبات ۲۰۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | همه ی مغزهای خشکبار و کنجد و نخودچی را با همدیگر پودر کرده و نگه می داریم. |
مرحله 2 | هسته ی خرما را خارج کرده و هر دو نوع خرما را در حدود 1 تا 2 لیوان آب می پزیم. |
مرحله 3 | خرماهای پخته شده را چرخ کرده و همراه با مغزهای خشکبار پودر شده و پودر کنجد و پودر نخودچی(که یک جا با هم پودر شده اند،) و پودر سنجد و پودر نارگیل با 4 لیوان آب ، روی حرارت می گذاریم. |
مرحله 4 | نبات و شیره ی خرما را هم اضافه کرده و روی حرارت ملایم آن قدر هم می زنیم تا مودا قوام بیاید و غلیظ شود. |
مرحله 5 | بعد از حدود 1 ساعت که مواد روی حرارت هم زده شده، دسر آماده شده است. پنج دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، زعفران رادرنصف فنجان آب حل کرده و داخل مواد می ریزیم. |
مرحله 6 | وقتی اجاق رو خاموش کرده، مواد را در ظرف ریخته و اجازه می دهیم تا خنک شود. به سلیقه تزئین میکنید. |