زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شکلات ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم |
کره ۲۰ گرم |
عسل ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | اول تمام شکلات ها رو ریز خورد کنین با چاقو |
مرحله 2 | خامه و کره رو تو یه ظرف بزیزین و بزارین رو حرارت ملایم و مدام هم بزنین که کره آب شه و از کنار های ظرف خامه شروع کنه به ریز جوش زدن خامه رو وقتی رو حرارت می زارین شل میشه |
مرحله 3 | وقتی ریز جوش زد شکلات ها رو اضافه کنین و حرارت رو خاموش کنین و شروع کنین سریع با لیسک هم زدن تا شکلات و خامه کاملا مخلوط بشن در این مرحله عسل رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین طوری که تکه ای از شکلات باقی نماند . |
مرحله 4 | گاناش ما تقریبا آماده هستش و می تونین برای انواع کاور کیک و دسر هاتون استفاده کنین |