سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب گاناش

گاناش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
شکلات ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
کره ۲۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
گاناش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گاناش
روش ساخت
مرحله 1اول تمام شکلات ها رو ریز خورد کنین با چاقو
مرحله 2خامه و کره رو تو یه ظرف بزیزین و بزارین رو حرارت ملایم و مدام هم بزنین که کره آب شه و از کنار های ظرف خامه شروع کنه به ریز جوش زدن خامه رو وقتی رو حرارت می زارین شل میشه
مرحله 3وقتی ریز جوش زد شکلات ها رو اضافه کنین و حرارت رو خاموش کنین و شروع کنین سریع با لیسک هم زدن تا شکلات و خامه کاملا مخلوط بشن در این مرحله عسل رو اضافه کنین و کاملا مخلوط کنین طوری که تکه ای از شکلات باقی نماند .
مرحله 4گاناش ما تقریبا آماده هستش و می تونین برای انواع کاور کیک و دسر هاتون استفاده کنین
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین