زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه |
پودر قند ۱/۳ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
کره ۴ قاشق غذا خوری |
عسل ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | پودر کاکائو، پودر قند، شیر، نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط میکنیم. |
مرحله 2 | مایع به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و با قاشق آن را هم میزنیم تا به جوش آید. |
مرحله 3 | سپس ظرف را از روی گاز برداشته و کره را به مایع اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم. |
مرحله 4 | دوباره ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و به شکل قبل هم زدن را ادامه میدهیم تا قوام آید و به غلظت مورد نظر برسد. |
مرحله 5 | سپس از روی گاز برداشته، بعد از آنکه کمی خنک شد دو قاشق عسل را به آن اضافه میکنیم. |
مرحله 6 | اگر دوست دارید سس غلیظ داشته باشید از شب قبل از استفاده آن را تهیه و در یخچال بگذارید. |
مرحله 7 | اما اگر میخواهید سس روان باشد کافیست تا خنک شدن آن، بعد از پخت، صبر کنید. |