سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سس و رب گاناش براق

گاناش براق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۳ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
کره ۴ قاشق غذا خوری
عسل ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
گاناش براق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت گاناش براق
روش ساخت
مرحله 1پودر کاکائو، پودر قند، شیر، نشاسته ذرت را در ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله 2مایع به دست آمده را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و با قاشق آن را هم میزنیم تا به جوش آید.
مرحله 3سپس ظرف را از روی گاز برداشته و کره را به مایع اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم.
مرحله 4دوباره ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و به شکل قبل هم زدن را ادامه میدهیم تا قوام آید و به غلظت مورد نظر برسد.
مرحله 5سپس از روی گاز برداشته، بعد از آنکه کمی خنک شد دو قاشق عسل را به آن اضافه میکنیم.
مرحله 6اگر دوست دارید سس غلیظ داشته باشید از شب قبل از استفاده آن را تهیه و در یخچال بگذارید.
مرحله 7اما اگر میخواهید سس روان باشد کافیست تا خنک شدن آن، بعد از پخت، صبر کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین