زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲۰۰ گرم |
کره ۲۰۰ گرم |
پودر شکر ۲۰۰ گرم |
شیر ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۴ عدد |
مرحله 1 | فر رو روی 170 درجه سانتیگراد قرار میدیم.قالب کیک رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم.یک تکه کاغذ روغنی به ابعاد کف قالب. و بعد هم خود کاغذ و همچنین بدنه قالب باید با روغن چرب بشه. یعنی دیواره قالب کاغذ نمیخواد. |
مرحله 2 | کره باید از قبل، از یخچال بیرون گذاشته بشه تا کاملا نرم بشه.تخم مرغها باید سایزشون متوسط باشه و همچنین به دمای محیط رسیده باشند.شکرتون اگر خیلی ریزدانه است که هیچی وگرنه بریزیدش توی آسیاب و پودرش کنید.اگر شکر رو آسیاب کنیم نتیجه بهتری میگیریم. |
مرحله 3 | کره و پودر شکر رو با همزن برقی هم میزنیم تا کرم یکدستی ایجاد شه. وانیل و تخم مرغها رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.اگر احساس میکنید بریده نگرانش نباشید؛ آرد رو که اضافه کنید درست میشه. ولی اگر همه همدما با محیط باشند این موضوع پیش نمیاد. |
مرحله 4 | حالا شیر رو اضافه کرده و اندکی هم میزنیم.آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و الک کرده و توی مایه میریزیم.با اندازه ای که مخلوط شه با همزن برقی همش میزنیم و نه بیشتر.مایه کیک رو در قالب میریزیم. شما میتونید از دو قالب 20 سانتی و یا سه قالب 15 سانتی استفاده کنید. |
مرحله 5 | مدت زمان پخت 40 دقیقه است. ولی شما بعد از 30 دقیقه دیگه مرتب بهش سر بزنید.کیک های اسفنجی طریقه تستشون اینه که اگر باانگشت روش اندکی فشار وارد کنید؛ کیک باید مثل اسفنج فرو بره و بعد سر جای خودش برگرده. |