سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر ایرانی کیکِ بیسکوییت اورئو

کیکِ بیسکوییت اورئو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بیسکویت ۱ بسته
شیر ۱/۴ پیمانه
شکر ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
آرد گندم ۲ قاشق غذا خوری
کیکِ بیسکوییت اورئو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیکِ بیسکوییت اورئو
روش ساخت
مرحله 1اول بیسکوییت ها را با کرم داخلش آسیاب میکنیم و کنار میگذاریم .بعد تخم مرغها و وانیل رو درون ظرفی حدود سه دقیقه میزنیم تا خوب پف کند بعد شکر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با همزن میزنیم .
مرحله 2بعد شیر را اضافه میکنیم و حدود ۱ دقیقه دوباره با همزن میزنیم و همزن رو کنار میگذاریم و (از این به بعد با قاشق یا لیسک کار میکنیم ).
مرحله 3و بیسکوییت شکلاتی آسیاب شده رو اضافه کرده ومخلوط میکنیم به یک سمت وبه صورت دورانی و در حدی که مواد با هم حل شود ودر آخر آرد و بکینگ پودر رو در موادمون الک میکنیم و دوباره به آرامی هم میزنیم تا مواد یکدست شود .
مرحله 4و کف قالب کاغذ روغنی میگذاریم و مایع کیک رو میریزم تو قالب و میگذاریم توی فر که از قبل گرم شده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۵ دقیقه و با خلال چک میکنیم که کیکمون پخته باشه ....
مرحله 5میتونید این کیک رو بجای قالب توی کپسول مافین و کاپ کیک بریزید و بپزید که زمان پختش باید کمتر باشه و چک بشه،و بجای دوقاشق آرد یک قاشق آرد و یک قاشق پودر کاکائو بریزید ،میتونید توش گردوی خرد شده هم بعد از اضافه کردن آرد بریزید که بسیار خوشمزه تر میشه
مرحله 6(بهتره قالب تون اندازه ای باشه که مواد کیکتون نصف قالب رو بگیره تا پف کیک به چشم بیاد )،در آخر برای تزئین میتونید از شکلات یا گاناش برای تزیینش استفاده کنید این کیک گزینه ی خوبی هستش برا کسایی که عاشق کیک شکللاتی هستن
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین