زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
کره ۱ پیمانه |
شکر ۲ پیمانه |
آرد ۳ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
شیر ۱ پیمانه |
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
نمک ۱ پنس |
مرحله 1 | ابتدا کره،شکر و وانیل را باهمزن بزنید ،ٱنقدر که کامل رنگ مواد روشن شود.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و باز بزنید. |
مرحله 2 | آرد و بکینگ پودر و نمک را سه بار الک کنید.آرد و شیر را در چند مرحله به مواد اضافه کنید،ابتدا یک سوم آرد بعد نصف شیر،یک سوم آرد نصف شیر و در آخر باقیمانده آرد. |
مرحله 3 | در این مراحل خیلی کم هم بزنید.کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل قالب بریزید. |
مرحله 4 | قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.زمان پخت بستگی به فر دارد،با خلال تست کرده و هرگاه خلال تمیز از کیک بیرون آمد کیک شما پخته است. |