زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد سفید ۱.۵ لیوان |
شکر ۲/۳ لیوان |
روغن ۲/۳ لیوان |
ماست ۱/۲ لیوان |
پودر هل سبز ۱/۳ قاشق چای خوری |
گلاب ۲ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
کنجدبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
پودر پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | در ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت 230 درجه تنظیم کنید سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود.این دكمه در برخی دستگاهها با نام preheatوجود دار |
مرحله 2 | تخم مرغ ها راداخل ظرفی شكسته و با دور تند همزن آنقدر هم بزنید تا كرم رنگ شود.سپس شكر را به آن افزوده و قدری هم بزنید تا شكر در آن كاملا حل شود. |
مرحله 3 | ماست را جداگانه با چنگال بزنید و بعد به مواد اضافه كرده و هم بزنید و بعد روغن مایع و گلاب را نیز افزوده و خوب هم بزنید تا مواد یكدست شوند |
مرحله 4 | پودر هل،آرد و بیكینگ پودر را با مقدار بسیار كمی نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا كاملا سبك شده و هوا بخورند.سپس آنها را داخل الك ریخته و كم كم داخل مایه الك كنید و با هم زن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و یكدست شوند. |
مرحله 5 | قالب های مخصوص كیك یزدی را چرب كرده و 2سوم آن را با مایه كیك پر كنید و بین آن مقداری خلال بادام و پودر پسته بریزید و وقتی مایه را ریختید مقداری كنجد ریخته و 10تا12دقیقه داخل مایكروفر قرار دهید.وقتی روی آنها طلایی شد آماده هستند. |