سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کیک یزدی در مایکروفر

کیک یزدی در مایکروفر
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد سفید ۱.۵ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
روغن ۲/۳ لیوان
ماست‏ ۱/۲ لیوان
پودر هل سبز ۱/۳ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم
خلال بادامبه مقدار لازم
پودر پستهبه مقدار لازم
کیک یزدی در مایکروفر
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یزدی در مایکروفر
روش ساخت
مرحله 1در ابتدا کانکشن را روی درجه حرارت 230 درجه تنظیم کنید سپس کلید استارت را بزنید تا ماکروفر گرم شود.این دكمه در برخی دستگاهها با نام preheatوجود دار
مرحله 2تخم مرغ ها راداخل ظرفی شكسته و با دور تند همزن آنقدر هم بزنید تا كرم رنگ شود.سپس شكر را به آن افزوده و قدری هم بزنید تا شكر در آن كاملا حل شود.
مرحله 3ماست را جداگانه با چنگال بزنید و بعد به مواد اضافه كرده و هم بزنید و بعد روغن مایع و گلاب را نیز افزوده و خوب هم بزنید تا مواد یكدست شوند
مرحله 4پودر هل،آرد و بیكینگ پودر را با مقدار بسیار كمی نمك مخلوط كرده و 3مرتبه الك كنید تا كاملا سبك شده و هوا بخورند.سپس آنها را داخل الك ریخته و كم كم داخل مایه الك كنید و با هم زن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و یكدست شوند.
مرحله 5قالب های مخصوص كیك یزدی را چرب كرده و 2سوم آن را با مایه كیك پر كنید و بین آن مقداری خلال بادام و پودر پسته بریزید و وقتی مایه را ریختید مقداری كنجد ریخته و 10تا12دقیقه داخل مایكروفر قرار دهید.وقتی روی آنها طلایی شد آماده هستند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین