سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



مافین و کاپ کیک یزدی با طعم هل وگلاب

کیک یزدی با طعم هل وگلاب
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۵ نفر
مواد لازم
آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ پیمانه
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
کنجدبه مقدار لازم
کیک یزدی با طعم هل وگلاب
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یزدی با طعم هل وگلاب
روش ساخت
مرحله 1آرد و بکینگ پودر ۳بار الک میکنیم .شکر و روغن را به حدی بهم می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید.سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی به شکر روغن اضافه می کنیم.وانیل و هل را،هم اضافه می کنیم.
مرحله 2و به حدی می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید.و مایه حالت کشی پیدا کند.شیر و گلاب به موادمون اضافه می کنیم و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم.و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 3فر را از قبل روی دما ۱۸۰درجه گرم می کنیم و کاغذهارو داخل قالب میزاریم و از مواد داخل قالب میریزیم (همه قالب نباید موادپر کنیم فقط 2/3از قالب پر میکنیم )و کنجد روشون می ریزیم.
مرحله 4توجه کنید دما مشخص ندارد بعد از ده دقیقه چک کنید نسوزن.و بعد از پخت روی توری قرار می دهیم تا زیرشون هواجریان داشته باشه.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین