زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۵ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲ پیمانه |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۱.۵ پیمانه |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
هل ۱/۲ قاشق چای خوری |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
کنجدبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد و بکینگ پودر ۳بار الک میکنیم .شکر و روغن را به حدی بهم می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید.سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی به شکر روغن اضافه می کنیم.وانیل و هل را،هم اضافه می کنیم. |
مرحله 2 | و به حدی می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید.و مایه حالت کشی پیدا کند.شیر و گلاب به موادمون اضافه می کنیم و آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم.و خوب مخلوط می کنیم. |
مرحله 3 | فر را از قبل روی دما ۱۸۰درجه گرم می کنیم و کاغذهارو داخل قالب میزاریم و از مواد داخل قالب میریزیم (همه قالب نباید موادپر کنیم فقط 2/3از قالب پر میکنیم )و کنجد روشون می ریزیم. |
مرحله 4 | توجه کنید دما مشخص ندارد بعد از ده دقیقه چک کنید نسوزن.و بعد از پخت روی توری قرار می دهیم تا زیرشون هواجریان داشته باشه. |