زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بیسکویت دایجستیو ۸۰۰ گرم |
مغز گردو ۱۰۰ گرم |
شکر ۲۰۰ گرم |
پودر کاکائو ۶۰ گرم |
آب ۲۴۰ میلی لیتر |
کره ۱۵۰ گرم |
وانیل ۱ قاشق چای خوری |
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم |
شکلات ۱۲۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد میکنیم |
مرحله 2 | مغز گردو یا فندق را به مدت۵دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بو داده شوند و به بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه میکنیم و در آخر کره را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط به مدت ۸-۷دقیقه میگذاریم بجوشد بعد شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه خنک شود. |
مرحله 4 | بعد وانیل را اضافه میکنیم سپس مواد سس کاکائویی رابه بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. |
مرحله 5 | کف قالب کمربندی ۲۳cm یه نایلون پهن میکنیم و مواد بیسکویتی را در قالب ریخته و خوب پهن میکنیم و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. |
مرحله 6 | خامه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود سپس از روی حرارت برمیداریم و شکلات تخته ای را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود. |
مرحله 7 | کیک را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و شکلات را روی آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و دوباره به مدت۳ الی۴ساعت در یخچال قرار میدهیم. |