سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک یخچالی

کیک یخچالی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بیسکویت دایجستیو ۸۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
پودر کاکائو ۶۰ گرم
آب ۲۴۰ میلی لیتر
کره ۱۵۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
خامه صبحانه ۱۲۰ گرم
شکلات ۱۲۰ گرم
کیک یخچالی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یخچالی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بیسکویت ها را با دست خرد میکنیم
مرحله 2مغز گردو یا فندق را به مدت۵دقیقه با حرارت ملایم تفت میدهیم تا بو داده شوند و به بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم.
مرحله 3شکر و پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و آب را کم کم به آن اضافه میکنیم و در آخر کره را اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط به مدت ۸-۷دقیقه میگذاریم بجوشد بعد شعله را خاموش میکنیم و میگذاریم به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه خنک شود.
مرحله 4بعد وانیل را اضافه میکنیم سپس مواد سس کاکائویی رابه بیسکویت های خرد شده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
مرحله 5کف قالب کمربندی ۲۳cm یه نایلون پهن میکنیم و مواد بیسکویتی را در قالب ریخته و خوب پهن میکنیم و به مدت نیم الی یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
مرحله 6خامه را روی حرارت میگذاریم تا گرم شود سپس از روی حرارت برمیداریم و شکلات تخته ای را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
مرحله 7کیک را از یخچال بیرون می آوریم و مخلوط خامه و شکلات را روی آن میریزیم و روی آن را صاف میکنیم و دوباره به مدت۳ الی۴ساعت در یخچال قرار میدهیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین