سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک یخچالی هرمی

کیک یخچالی هرمی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
شیر ۴ لیوان
بیسکویت ۲ بسته
شکر ۶ قاشق غذا خوری
نشاسته ۴ قاشق غذا خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
کیک یخچالی هرمی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یخچالی هرمی
روش ساخت
مرحله 1دریک قابلمه شیر, شکر, نشاسته, کره، کاکائو می ریزیم خوب مخلوط میکنیم و روی حرارت گذاشته مرتب و سریع هم میزنیم تا به قوام بیاید سپس از حرارت برداشته و گاها هم میزنیم تا ولرم شود.
مرحله 2در روی سطح کار نایلون باز کرده ودو عدد بیسکویت پتی بور را در سه ردیف میچینیم یعنی از پهنا ۳ تا و از درازا ۶ تا می شود کرم آماده شده را روی بیسکویتها می ریزیم دوباره یک ردیف بیسکویت میچینیم
مرحله 3دوباره کرم می ریزیم در قسمتهای کناری یک ردیف دیگر بیسکویت میچینیم قسمت وسط موز می چینیم حالا روی همه آنها کرم می مالیم
مرحله 4کناره ها را به همراه نایلون جمع می کنیم محکم جمع میکنیم و شکل هرمی میدهیم در یخچال بمدت ۲-۳ ساعت قرار میدهیم
مرحله 5سپس کرم باقیمانده را دوباره رویش میریزیم و خوب می مالیم چون چند ساعت از درست کردن کرم میگذرد ممکن است سفت شده باشد کمی هم بزنید یا اینکه مقداری شیر بریزید و مخلوط کنید .روی کیک بیسکویت را با پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین میکنیم برش داده و کیک بیسکویت را سرد سرو میکنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین