زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر عسلی ۲ لیوان |
آرد ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری |
شکلات ۵۰ گرم |
بیسکویت ۴ بسته |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
کره ۲۵ گرم |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا مواد خشک از جمله آرد ها و وانیل رو با هم مخلوط کنید داخل ظرفی که میخواهید روی حرارت بگذارید |
مرحله 2 | شیر عسلی را کم کم اضافه و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود |
مرحله 3 | مخلوط را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید |
مرحله 4 | کره و شکلات تخته ای رو اضافه کنید |
مرحله 5 | وقتی مواد غلیظ شد گلاب را اضافه کنید |
مرحله 6 | مواد که به. غلظت مطلوب رسید حرارت را خاموش کنید و بگذارید سرد شود. مواد نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد چون سرد هم که شود می بندد |
مرحله 7 | سینی مناسب و اندازه انتخاب کنید |
مرحله 8 | ابتدا یک ردیف بیسکوییت به شکل یا عدد دلخواه بچینید و اندازه و سایز آن را تنظیم کنید |
مرحله 9 | من اول یک ردیف بیسکوییت به شکل عدد ۴۰ گذاشتم بعد از مواد خیلی کم با قاشق چایخوری برداشتم ته بیسکوییت زدم و از سمت مواد روی سینی گذاشتم تا فیکس شود |
مرحله 10 | به همین ترتیب مواد زدم و رو هم گذاشتم چهار ردیف مرتب و یک اندازه . از بیسکوییت شکسته استفاده نکنید |
مرحله 11 | بعد باقی مانده مواد رو روی کل بیسکوییت ها زدم و با کاردک صاف کردم. |
مرحله 12 | به مدت چهار ساعت به بالا بگذارید یخچال تا مواد به خورد بیسکوییت ها برود اگر یک شب تا صبح بماند خیلی بهتر می شود. |
مرحله 13 | روی کار رو طبق تصویر خامه بزنید و به دلخواه تزیین کنید . من مرنگ هم درست کردم به صورت دو رنگ قرمز سفید به این صورت که به مواد کمی رنگ قرمز زدم و یک هم کوچیک زدم. |