زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۳/۴ پیمانه |
بیسکویت ۲۰-۲۵ عدد |
شکر ۱-۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته گندم ۱ قاشق غذا خوری |
پودر ۱ قاشق غذا خوری |
وانیل ۰ به مقدار لازم |
پودر نارگیلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | شکر،پودر کافی میکس،وانیل ،پودر نارگیل اگه مایلید، و نشاسته روبا هم مخلوط کنید، |
مرحله 2 | شیر سرد رو بهشون اضافه کنید،و همبزنید تا یکدست بشه. |
مرحله 3 | روی حرارت ملایم بگذارید،و هم بزنید تا چنددقیقه بعد غلیظ بشه. |
مرحله 4 | از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید،تا از داغی بیفته.ظرفی رو برای چیدن بیسکوییت ها آماده کنید. |
مرحله 5 | کف ظرف،پلاستیک فریزر،پهن کنید(البته اگه میخواهید کیکتون رو قالبی در بیارید)اگر نه لزومی نداره. |
مرحله 6 | بیسکوییت ها رو تو مایه گرم بزنید،و توی ظرف بچینید.میشه بیسکوییت ها تک رنگ باشن،یا دو رنگ. |
مرحله 7 | این مقدار مایه،برای حدود ۲۵تا بیسکوییت کافیه، یعنی یه کیک یخچالی دو نفره.وقتی مایه تموم شد،روی کیک رو میپوشونیم، توی یخچال میگذاریم. |
مرحله 8 | چون مایه،گرم بوده،نیم ساعت بعدش قابل سروهست.برای کوچولوهای عجول مناسبه.ولی بیشتر از یک ساعت بمونه،بهتره. |