سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دسر مدرن کیک یخچالی ساده

کیک یخچالی ساده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذا خوری
کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۳ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
بیسکویت ۲ بسته
کره ۵۰ گرم
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
کیک یخچالی ساده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یخچالی ساده
روش ساخت
مرحله 1شیر،نشاسته،شکر، آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه.
مرحله 2بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و از رو گاز بردارید. کنار میزارید تا کمی از داغی بیفته.
مرحله 3کف قالب مستطیل یه نایلون یا سلفون یا کاغذ روغنی پهن کنید.
مرحله 4حالا به دو روش میتونید کار کنید:
مرحله 5روش اول این که بیسکوییت های ساده و شکلاتی رو دونه دونه داخل مواد که گرم هست بزنید و یکی در میون کنار هم به صورت ایستاده داخل قالب بچینید و این کار رو ادامه بدید تا قالب پر بشه.
مرحله 6روش دوم اینه که بیسکوییت های ساده و شکلاتی رو یکی در میون کنار هم به صورت ایستاده داخل قالب بچینید و مواد رو که گرم هست روش بریزید.فقط حواستون باشه بین همه بیسکوییت ها مواد بره و از لبه بیسکوییت ها بالا نزنه
مرحله 7بعد از اینکه قالب با بیسکوییت ها پر شد کمی پودر نارگیل و بیسکوییت پودر شده روش بپاشید و قالب رو حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار بدید.
مرحله 8هر چقدر بیشتر داخل یخچال بمونه بافتش نرم تر و بیشتر شبیه کیک میشه. ترجیحا روز قبل آماده کنید و ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله 9بعد از استراحت از قالب خارج کنید و با گاناش یا شکلات آب شده یا پودر پسته و نارگیل و ترافل و... تزیین کنید و نوش جان کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین