زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
شیر ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
گلاب ۱ قاشق غذا خوری |
کره ۵۰ گرم |
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کردهبه مقدار لازم |
بیسکویت ۲ بسته |
مرحله 1 | شیرونشاسته وشکروآردرو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته و شکر کاملا حل شوند.روی شعله گاز قرار میدهیم تا بجوشد و به غلظتی مثل فرنی برسد. |
مرحله 2 | حالا کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تامخلوط شود |
مرحله 3 | وانیل وگلاب و زعفران را اضافه میکنیم هم میزنیم وزیر شعله راخاموش میکنیم و کنار قرارمیدهیم تا ازداغی بیفتد |
مرحله 4 | کف ظرف مستطیل شکل رانایلون یا سلفون پهن میکنیم |
مرحله 5 | بیسکوییت ها را درظرف به صورت ایستاده میچینیم |
مرحله 6 | موادراروی بیسکوییت ها میریزیم جوری که لابه لای تمام بیسکوییت ها از موادمان برود.فقط مواظب باشید روی سطح بیسکوییت ها را از مواد پر نکنیم تا موقع برگرداندن از قالب شکل کیکمان خراب نشود |
مرحله 7 | مدل دیگر اینکه بیسکوییت ها را دانه دانه داخل موادمان میزنیم و در قالب کنار هم میچینیم |
مرحله 8 | حداقل به مدت 4ساعت در یخچال قرار میدهیم هر چه بیشتردر یخچال بماند خوشمزه تر میشود |
مرحله 9 | بعدازاینکه ازیخچال خارج کردیم قالب را برمیگردانیم و سلفون را از کیک جدا میکنیم.میتوانید هم از گاناش برای تزیین استفاده کنید هم از موادی که برای بیسکوییت ها درست کردید روی کیک بریزید و تزیین کنید |