سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک یخچالی زعفرانی

کیک یخچالی زعفرانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد ۲ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
نشاسته ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
بیسکویت ۲ بسته
کیک یخچالی زعفرانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یخچالی زعفرانی
روش ساخت
مرحله 1شیرونشاسته وشکروآردرو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته و شکر کاملا حل شوند.روی شعله گاز قرار میدهیم تا بجوشد و به غلظتی مثل فرنی برسد.
مرحله 2حالا کره را اضافه میکنیم و هم میزنیم تامخلوط شود
مرحله 3وانیل وگلاب و زعفران را اضافه میکنیم هم میزنیم وزیر شعله راخاموش میکنیم و کنار قرارمیدهیم تا ازداغی بیفتد
مرحله 4کف ظرف مستطیل شکل رانایلون یا سلفون پهن میکنیم
مرحله 5بیسکوییت ها را درظرف به صورت ایستاده میچینیم
مرحله 6موادراروی بیسکوییت ها میریزیم جوری که لابه لای تمام بیسکوییت ها از موادمان برود.فقط مواظب باشید روی سطح بیسکوییت ها را از مواد پر نکنیم تا موقع برگرداندن از قالب شکل کیکمان خراب نشود
مرحله 7مدل دیگر اینکه بیسکوییت ها را دانه دانه داخل موادمان میزنیم و در قالب کنار هم میچینیم
مرحله 8حداقل به مدت 4ساعت در یخچال قرار میدهیم هر چه بیشتردر یخچال بماند خوشمزه تر میشود
مرحله 9بعدازاینکه ازیخچال خارج کردیم قالب را برمیگردانیم و سلفون را از کیک جدا میکنیم.میتوانید هم از گاناش برای تزیین استفاده کنید هم از موادی که برای بیسکوییت ها درست کردید روی کیک بریزید و تزیین کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین