سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک یخچالی توت فرنگی

کیک یخچالی توت فرنگی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
آرد ۱۱۰ گرم
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
گردو ۱/۲ فنجان
کره ۱۱۵ گرم
تخم مرغ (سفیده) ۲ عدد
شکر ۲۲۵ گرم
توت فرنگی ۲ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
خامه‏ ۲۳۵ گرم
نعنابه مقدار لازم
توت فرنگیبه مقدار لازم
کیک یخچالی توت فرنگی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک یخچالی توت فرنگی
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
مرحله 2آرد، شکر قهوه ای، گردو و کره آب شده را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
مرحله 3 سپس مواد را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت 15 الی 20 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود. در این حین 2 تا 3 بار مواد را هم بزنید.
مرحله 41/3 از این مخلوط را برای رویه کنار بگذارید.
مرحله 5وقتی مواد خنک شد، 2/3 آن را در ظرف 22 در 22 سانتیمتری ریخته و به ته ظرف فشار دهید تا لایه زیری شکل بگیرد.
مرحله 6سفیده تخم مرغ، شکر، توت فرنگی و آبلیمو را در یک کاسه مخلوط کنید و با همزن برقی به مدت 6 تا 7 دقیقه بزنید تا مخلوط نرم شود.
مرحله 7در یک کاسه دیگر، خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس به مخلوط توت فرنگی اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
مرحله 8حال مخلوط را روی لایه زیری در ظرف که از قبل آماده کرده بودید، بریزید و سطح آن را صاف کنید. سپس لایه دوم را روی مواد بریزید و پخش کنید.
مرحله 9روی ظرف را پوشانده و به مدت 6 ساعت یا تمام شب در یخچال بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین