زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
قارچبه مقدار لازم |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری |
روغن ۱/۲ لیوان |
آرد ۲ لیوان |
ماست ۱ لیوان |
تخم مرغ ۴ عدد |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 2 | طرز تهیه مواد میانی: |
مرحله 3 | پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی) |
مرحله 4 | کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید |
مرحله 5 | مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم. |
مرحله 6 | فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود |
مرحله 7 | اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید. |