سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کیک گوشت

کیک گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
روغن ۱/۲ لیوان
آرد ۲ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کیک گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گوشت
روش ساخت
مرحله 1تخم مرغ را با نمک و فلفل و روغن با همزن خوب بزنید .سپس ماست و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید .و در نهایت آرد الک شده رو کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 2طرز تهیه مواد میانی:
مرحله 3پیاز رو نگینی خرد کرده و تفت دهید.گوشت را اضافه کرده و زردچوبه بزنید.آب گوشت که گرفته شد رب گوجه را اضافه کنید و نمک و ادویه بزنید.فلفل دلمه و قارچ را هم اضافه کنید و خوب تفت دهید(مثل مواد ماکارونی)
مرحله 4کف یه قالب متوسط رو کاغذ روغنی بذارید و دیواره رو چرب کنید نصف خمیر رو بریزید
مرحله 5مواد روبه آرومی روی خمیر پهن کنید و روی اون نصف پنیر رو بریزید .بقیه خمیر را هم به آرامی روی مواد بریزید و صاف کنید بقیه پنیر را هم روی کیک میریزیم.
مرحله 6فر ر از قبل گرم کردیم.مواد رو به مدت 45 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد داخل فر میذاریم تا خمیر خوب بپزه و تا حدودی پف بکنه .میتونید چند دقیقه گریل فر رو هم درپایان روشن کنید تا پنیر برشته شود
مرحله 7اجازه بدید دمای کیک کمی پایین بیاد و اونو به ظرفتون انتقال بدید و روشو با هرچیزی که خواستید تزئین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین