زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۱۲ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد سفید ۲ پیمانه |
شکر ۱ پیمانه |
گلاب ۱/۲ پیمانه |
شیر ۱/۲ پیمانه |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۴ عدد |
هلکمی |
پودر گل محمدی ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا تمام مواد را به دمای محیط میرسانیم.آرد را همراه با بکینگ پودر الک کرده و کنار میگذاریم |
مرحله 2 | تخم مرغ ها را همراه با وانیل یا هل(انتخابی و اختیاری هست که من اسانس هل زدم و وانیل.یعنی از هردو استفاده کردم) کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد،سپس شکر را افزوده و تا مرحله ی سفید و حجیم شدن به زدن ادامه میدهیم(حدود۵دقیقه) |
مرحله 3 | در ادامه گلاب شیر و روغن را افزوده و یک دور کوتاه میزنیم تا مواد یکدست شود |
مرحله 4 | آرد را روی مواد الک کرده و با لیسک به آرامی ترکیب میکنیم.در انتها پودر گل محمدی را افزوده و یکدست میکنیم |
مرحله 5 | مواد را در قالب مناسب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت ۱۷۵ به مدت تقریبی ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار میدهیم . قالب مناسب قالب میان تهی سایز ۲۴یا۲۵ دیواره دار،قالب گرد ۲۲ ،قالب مستطیل ۳۰در۸ |