سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک گلابی

کیک گلابی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
ماست‏ ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ بسته کوچک
وانیل‏ ۱ بسته کوچک
گلابی ۴ عدد
کیک گلابی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گلابی
روش ساخت
مرحله 1تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
مرحله 2فر را روشن کنید تا خوب گرم شود.
مرحله 3آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.
مرحله 4تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 5روغن و ماست را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند بزنید.
مرحله 6آرد را کم کم داخل مایع الک کنید و از یک طرف به صورت دورانی هم بزنید .
مرحله 7گلابی ها رو پوست کنده و داخل قالب مورد نظر بچینید و مایع کیک را روی آن بریزید.
مرحله 8بهتر است از قالب کمربندی برای این کیک استفاده کنید.
مرحله 9قالب را با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید.
مرحله 10پس از 50 دقیقه خلال دندانی را داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده اس و میتوانید یکی دو دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
مرحله 11قالب را خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس کیک را خارج کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین