زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ۲ لیوان |
شکر ۱ لیوان |
روغن مایع ۱ لیوان |
ماست ۱ لیوان |
تخم مرغ ۳ عدد |
بیکینگ پودر ۱ بسته کوچک |
وانیل ۱ بسته کوچک |
گلابی ۴ عدد |
مرحله 1 | تمام مواد رو از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. |
مرحله 2 | فر را روشن کنید تا خوب گرم شود. |
مرحله 3 | آرد و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 4 | تخم مرغ و شکر و وانیل را با دور تند همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. |
مرحله 5 | روغن و ماست را اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند بزنید. |
مرحله 6 | آرد را کم کم داخل مایع الک کنید و از یک طرف به صورت دورانی هم بزنید . |
مرحله 7 | گلابی ها رو پوست کنده و داخل قالب مورد نظر بچینید و مایع کیک را روی آن بریزید. |
مرحله 8 | بهتر است از قالب کمربندی برای این کیک استفاده کنید. |
مرحله 9 | قالب را با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه داخل فر قرار دهید. |
مرحله 10 | پس از 50 دقیقه خلال دندانی را داخل کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده اس و میتوانید یکی دو دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود. |
مرحله 11 | قالب را خارج کنید و اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس کیک را خارج کنید. |