زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۹ نفر |
مواد لازم |
---|
کاکائو ۴۰ گرم |
بادام ۱/۴ پیمانه |
آرد ۲۰۰ گرم |
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری |
آب ۲.۵ پیمانه |
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری |
گلابی ۸ عدد |
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
شکر ۳۸۰ گرم |
کره ۱۲۵ گرم |
ماست خامه ای ۱۶۰ گرم |
بادام ۶۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا گلابیها را پوست كنده و به شكل دلخواه خرد كرده و كنار میگذاریم. |
مرحله 2 | آب را به همراه یك پیمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست لیمو و نیمی از وانیل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم. |
مرحله 3 | وقتی شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابیها را اضافه كرده، حرارت را كم میكنیم و حدود 30 دقیقه زمان میدهیم تا گلابیها كمی نرم و لطیف شوند. |
مرحله 4 | حال گلابیها را از ظرف خارج كرده و بقیه شیره را میگذاریم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش یابد، سپس شیره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود. |
مرحله 5 | فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم میكنیم. |
مرحله 6 | باقیمانده شكر و كره را كه به دمای محیط رسیده، با همزن برقی میزنیم تا پوك شود، سپس تخممرغها را یكییكی اضافه كرده، بقیه وانیل را نیز میافزاییم و بعد از هر بار اضافه كردن تخممرغها، در حد مخلوط شدن هم میزنیم. |
مرحله 7 | در این مرحله ماست خامهای و دو قاشق سوپخوری از شیره سرد شده را افزوده و مواد را هم میزنیم. |
مرحله 8 | آرد مخلوط شده با بیكینگپودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنین بادام درسته را اضافه كرده، هم میزنیم. |
مرحله 9 | مواد را درون قالب میریزیم و گلابیها را روی کیک چیده و به آرامی فشار میدهیم. |
مرحله 10 | سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت و نیم میگذاریم. |
مرحله 11 | كیك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقیقه از قالب در آورده و بقیه شیره را با قلممو روی كیك میمالیم. |