سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کیک کیک گلابی با بادام

کیک گلابی با بادام
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۹ نفر
مواد لازم
کاکائو ۴۰ گرم
بادام ۱/۴ پیمانه
آرد ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق چای خوری
آب ۲.۵ پیمانه
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
گلابی ۸ عدد
وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳۸۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
ماست خامه ای ۱۶۰ گرم
بادام ۶۰ گرم
کیک گلابی با بادام
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کیک گلابی با بادام
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گلابی‌ها را پوست كنده و به شكل دلخواه خرد كرده و كنار می‌گذاریم.
مرحله 2 آب را به همراه یك پیمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست لیمو و نیمی از وانیل داخل ظرفی ریخته و روی حرارت می‌گذاریم.
مرحله 3 وقتی شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابی‌ها را اضافه كرده، حرارت را كم می‌كنیم و حدود 30 دقیقه زمان می‌دهیم تا گلابی‌ها كمی نرم و لطیف شوند.
مرحله 4حال گلابی‌ها را از ظرف خارج كرده و بقیه شیره را می‌گذاریم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش یابد، سپس شیره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.
مرحله 5فر را با حرارت 160 درجه سانتی‌‌گراد گرم می‌كنیم.
مرحله 6 باقیمانده شكر و كره را كه به دمای محیط رسیده، با همزن برقی می‌زنیم تا پوك شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كرده، بقیه وانیل را نیز می‌افزاییم و بعد از هر بار اضافه كردن تخم‌مرغ‌ها، در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم.
مرحله 7 در این مرحله ماست خامه‌ای و دو قاشق سوپخوری از شیره سرد شده را افزوده و مواد را هم می‌زنیم.
مرحله 8 آرد مخلوط شده با بیكینگ‌پودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنین بادام درسته را اضافه كرده، هم می‌زنیم.
مرحله 9 مواد را درون قالب می‌ریزیم و گلابی‌ها را روی کیک چیده و به آرامی فشار می‌دهیم.
مرحله 10سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت یك ساعت و نیم می‌گذاریم.
مرحله 11كیك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقیقه از قالب در آورده و بقیه شیره را با قلم‌مو روی كیك می‌مالیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین