زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
تخم مرغ ۴ عدد |
شکر ۱ لیوان |
روغن مایع ۱/۲ پیمانه |
آرد ۲ پیمانه |
وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده ۱/۲ پیمانه |
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری |
شیر ۱ لیوان |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را داخل ظرف ریخته و با همزن به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا حجمش دو برابر و کشدار و کرم رنگ بشه. |
مرحله 2 | بعد روغن رو افزوده و سپس مخلوط گلاب و زعفران غلیظ که مجموع هر دو کلا نصف پیمانه هست رو به مواد افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. |
مرحله 3 | در انتها آرد و بکینگ پودر رو که 3 مرتبه از قبل الک کرده اید رو به مواد تخم مرغی طی چند مرحله اضافه کنید و به صورت دورانی با لیسک مخلوط کنید. |
مرحله 4 | قالب رو چرب و آرد پاشی کنید میتونید از قالب 23 سانتی ساده هم استفاده کنید.سپس مواد آماده شده رو داخل قالب بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. |
مرحله 5 | برای درست کردن سس مخصوص کیک ابتدا شیر و زعفران غلیظ را با هم مخلوط کنید تا به اندازه یک لیوان شود و داخل ظرفی ریخته و شکر و نشاسته رو به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید و بعد روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود و بعد روی کیکی که سرد شده بریزید. |